the authentic taste of Japan -- [1st ed.] --
by Kazuko Emi and Yasuko Fukuoka. ,   , photographs by Craig Robertson and Janine Hosegood. ,     -- Lorenz Books -- c2008 -- 29 cm. -- 224 p.: col. ill.

資料詳細

タイトル Sushi and traditional Japanese cooking
副書名 the authentic taste of Japan 100 timeless classics and regional recipes shown in 300 stunning photographs.
版情報 [1st ed.]
著者名等 by Kazuko Emi and Yasuko Fukuoka. ,   , photographs by Craig Robertson and Janine Hosegood. ,    
出版 Lorenz Books c2008
大きさ等 29 cm. 224 p.: col. ill.
分類 596.21
注記 Includes index.
注記 Subject : Sushi.
内容 Sushi and rice -- Soups and noodles -- Vesitable dishes -- Beans, tofu and eggs -- Fish and shellfish -- Meat and poultry -- Desserts and baking -- The guide to Japanese cooking.
ISBN(13)、ISBN 978-0-7548-1798-7   0-7548-1798-9
書誌番号 1108065066
URL https://opac.lib.city.yokohama.lg.jp/winj/opac/switch-detail.do?bibid=1108065066

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所蔵館 所蔵場所 別置 請求記号 資料区分 状態 取扱 資料コード
中央 書庫 596.2/1832 一般書 利用可 - 2041491240 iLisvirtual