2000 simple recipes for great food. -- completely revised tenth anniversary ed. --
by Mark Bittman. , illustrated by Alan Witschonke.   -- John Wiley & Sons -- 2008.10 -- 24 cm. -- xii, 1044 p.

資料詳細

タイトル How to cook everything
副書名 2000 simple recipes for great food.
版情報 completely revised tenth anniversary ed.
著者名等 by Mark Bittman. , illustrated by Alan Witschonke.  
出版 John Wiley & Sons 2008.10
大きさ等 24 cm. xii, 1044 p.
分類 596.23
注記 LCNo.2008018984
内容 Kitchen basics -- Sauces, condiments, herbs, and spices -- Appetizers -- Soups -- Sandwiches and pizza -- Salads -- Vegetables and fruit -- Beans -- Grains -- Pasta, noodles, and dumpling -- Fish and shellfish -- Poultry -- Meat -- Eggs, breakfast, and dairy -- Bread -- Dessert.
ISBN(13)、ISBN 978-0-7645-7865-6   0-7645-7865-0
書誌番号 1108077992
URL https://opac.lib.city.yokohama.lg.jp/winj/opac/switch-detail.do?bibid=1108077992

所蔵

所蔵は 1 件です。現在の予約件数は 0 件です。

所蔵館 所蔵場所 別置 請求記号 資料区分 状態 取扱 資料コード
公開 Map 外国語本 596.2 一般書 利用可 - 2041865256 iLisvirtual