a 600-year tradition of vegetarian cooking. -- 1st pbk. ed. --
by Soei Yoneda with Koei Hoshino and Kim Scheufftan. ,   ,     -- Kodansha International -- 1987 -- 26 cm. -- 224 p. : ill. (some col.)

資料詳細

タイトル The heart of Zen cuisine
副書名 a 600-year tradition of vegetarian cooking.
版情報 1st pbk. ed.
著者名等 by Soei Yoneda with Koei Hoshino and Kim Scheufftan. ,   ,    
出版 Kodansha International 1987
大きさ等 26 cm. 224 p. : ill. (some col.)
分類 596.21
注記 ”Originally published as Good food from a Japanese temple” -- Cover.
内容 About Zen temple food -- Ingredients -- Basics -- Rice, soups, pickles -- Recipes(spring, summer, autumn, winter, all season).
ISBN(13)、ISBN 978-4-7700-1348-4   4-7700-1348-5
書誌番号 1190290390
URL https://opac.lib.city.yokohama.lg.jp/winj/opac/switch-detail.do?bibid=1190290390

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所蔵館 所蔵場所 別置 請求記号 資料区分 状態 取扱 資料コード
中央 書庫 596.2/689 一般書 利用可 - 0004431286 iLisvirtual
公開 Map 日本紹介 596.2 一般書 利用可 - 2001195525 iLisvirtual