an up-to-date and skillful preparation on the art of cooking and modern candy making simplified, also, the process of drying fruits and vegetables, and butchering time recipes. --
Geographical Publish -- c1921. -- 20 cm. -- ix, 182 p.

資料詳細

タイトル Twentieth century cook book
副書名 an up-to-date and skillful preparation on the art of cooking and modern candy making simplified, also, the process of drying fruits and vegetables, and butchering time recipes.
出版 Geographical Publish c1921.
大きさ等 20 cm. ix, 182 p.
分類 596
注記 OCLC:6182273
書誌番号 1197065850
URL https://opac.lib.city.yokohama.lg.jp/winj/opac/switch-detail.do?bibid=1197065850

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所蔵館 所蔵場所 別置 請求記号 資料区分 状態 取扱 資料コード
中央 書庫 外国語本 596/1 一般書 利用可 館内のみ 0002177757 iLisvirtual