1st ed. --
by James Peterson.   -- Ten Speed Press -- c2007 -- 29 cm. -- xviii, 534 p.

資料詳細

タイトル Cooking.
版情報 1st ed.
著者名等 by James Peterson.  
出版 Ten Speed Press c2007
大きさ等 29 cm. xviii, 534 p.
分類 596.23
注記 LCNo.2007021065
内容紹介 Techniques -- Recipes to learn: Starters -- Broths and soups -- Salads -- エggs and cheese -- Shellfish -- Fish -- Beef -- Veal -- Lamb -- Pork -- Chicken and turkey -- Duck and small birds -- Vesitables, beans, and herbs -- Sauces, salsas and chutneys -- Pasta, rice, couscous and polenta -- Quick breads and flat cakes -- Breads -- Cakes -- Pies and tarts -- Pastries -- Custards, souffle´s and mousses -- Cookies.
ISBN(13)、ISBN 978-158008789-6   158008789-6
書誌番号 1107085562
URL https://opac.lib.city.yokohama.lg.jp/winj/opac/switch-detail.do?bibid=1107085562

所蔵

所蔵は 1 件です。現在の予約件数は 0 件です。

所蔵館 所蔵場所 別置 請求記号 資料区分 状態 取扱 資料コード
中央 書庫 596.2/1542 一般書 利用可 - 2039631116 iLisvirtual