1st U.S. ed. --
by Kiyoko Konishi.   -- Barron’s -- 1984 -- 27 cm. -- 119 p.: ill.(some col.)

資料詳細

タイトル Japanese cooking for health and fitness.
版情報 1st U.S. ed.
著者名等 by Kiyoko Konishi.  
出版 Barron’s 1984
大きさ等 27 cm. 119 p.: ill.(some col.)
分類 596.4
注記 OCLC:10185397
内容 Rice dishes -- Soups -- One-pot table cooking -- Meat dishes -- Seafood dishes -- Vegetable dishes -- Tofu and other dishes.
ISBN(13)、ISBN 978-0-8120-5561-0   0-8120-5561-6
書誌番号 1193071723
URL https://opac.lib.city.yokohama.lg.jp/winj/opac/switch-detail.do?bibid=1193071723

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所蔵館 所蔵場所 別置 請求記号 資料区分 状態 取扱 資料コード
中央 書庫 596.4/84 一般書 利用可 - 2021111930 iLisvirtual