with a consumer’s guide to essential ingredients -- [1st ed.] --
photographs by Graham Kirk. ,     -- Pavilion Books -- 1994. -- 28 cm. -- 200 p.

資料詳細

タイトル Ken Hom’s Chinese kitchen
副書名 with a consumer’s guide to essential ingredients
版情報 [1st ed.]
著者名等 photographs by Graham Kirk. ,    
出版 Pavilion Books 1994.
大きさ等 28 cm. 200 p.
分類 596.22
注記 Subject:Cookery, Chinese.
ISBN(13)、ISBN    1851459510
書誌番号 1195017961
URL https://opac.lib.city.yokohama.lg.jp/winj/opac/switch-detail.do?bibid=1195017961

所蔵

所蔵は 1 件です。現在の予約件数は 0 件です。

所蔵館 所蔵場所 別置 請求記号 資料区分 状態 取扱 資料コード
山内 書庫 外国語本 596.2 一般書 利用可 - 2003583026 iLisvirtual